Østberg,
Hjem

Satser på flere salgssuksesser

Salget og byggingen av suksessprosjektet Rygge Atrium er inne i sluttfasen. Fra sine lokaler i Varnaveien 34 har hovedaksjonærene i T 13 , Østbergs AS, kunnet glede seg over suksessen. Nå er eierne, ekteparet Annelene og Morten Østberg, i gang med å forberede nye salgssuksesser. 

Boligprosjektet Rygge Atrium på den gamle Toyotatomta på Halmstad er inne i sluttspurten. Kun 20 av totalt 113 leiligheter er igjen til salgs, og i andre kvartal 2019 står siste blokk ferdig.  Det betyr at det er solgt 80% av prosjektet er solgt 6 mnd før det er bygget ferdig. Mosseselskapet T13, hvor Østbergs AS er største aksjonær, står bak prosjektet. Annelene Østberg innrømmer at responsen har vært en gledelig overraskelse for henne.

– Jeg må innrømme at jeg var skeptisk til å sette i gang et så stort prosjekt ute på Halmstad. 113 leiligheter på lille Halmstad hørtes ut som i overkant. Men som godt er så var jeg alene om skepsisen. Morten var nemlig, som alltid, superoptimist, og jeg er jo glad for at han fikk rett, smiler Annelene Østberg.

Hun benytter også anledningen til å skryte av meglerne, Krogsveen Moss AS.

– De har gjort en kjempejobb. Nå er hele 93 leiligheter solgt, og vi har kun leiligheter igjen i blokk C og blokk F. Så de som vurderer å flytte inn i Rygge Atrium bør raske på. 

Mange suksessfaktorer
Annelene Østberg mener det er flere årsaker til at Rygge Atrium har blitt en suksess. – Vi har nok vært litt heldige med timingen. I tillegg er beliggenheten midt i hjertet av Halmstad viktig sammen med prisnivået og løsningene. Leilighetene har svært effektive løsninger i tillegg til god kvalitet. De er tilpasset både førstegangskjøpere, familier og seniorer – vi speiler rett og slett Halmstads befolkning.   Mange har også trukket fram dette med parkering i kjeller og heis opp til leilighetene. 

Men ekteparet Østberg, som har sin base i Varnaveien 34, hviler ikke på laurbærene og suksessen fra Halmstad. Samtidig med utbyggingen av Rygge Atrium har de hatt stor suksess med totalrenoveringen av Varnaveien 34, hvor alt, bortsett fra et lite tilleggskontor til egne lokaler, ikke er ferdig oppusset, og hvor hver eneste kvadratmeter er utleid. 

Leiligheter ved Drammen
De er også for lengst i gang med nye leilighetsprosjekter. Et av prosjektene er i Nedre Eiker utenfor Drammen. Også her ser det ut til at ekteparet Østberg får suksess sammen med T13.

– Dette prosjektet består av 15 leiligheter og allerede er åtte av leilighetene solgt. Dette er før vi har entreprenøren på plass. Det er noe vi jobber med akkurat nå. 

Townhouses i Spania
Østbergs AS har også et tredje prosjekt, nærmere bestemt i Spania. – Like ved Malaga i Benalmadena 15 min fra flyplassen i Malaga, har vi vært heldige og fått tak i en kjempefin eiendom med panoramautsikt over Middelhavet. Det er flaks, for de tomtene er det ikke mange igjen av. Her planlegger vi å bygge 24 såkalte townhouses. Dette er leiligheter med ganske høy standard, som blant annet får jacuzzi på taket for å nevne en ting som sikkert vil friste kjøpere i spesielt Norge og Sverige. Vi er selvsagt spente på responsen. Salgsstart er ikke så langt unna. Går alt etter planen så er vi i gang i november, sier Annelene Østberg. 

Hun vet ikke om de kommer til å sikre seg et av townhousene selv.

– Ved flere av prosjektene vi har holdt på med opp gjennom årene så har vi snakket om å sikre oss en leilighet selv. Men det har aldri blitt noe av. Vi har snakket om det nå også, men om det blir noe av er jeg slett ikke sikker på, ler hun.

Tore Kubberød (tekst)

Satser på flere salgssuksesser

Siste

To Top