Studio S Frisør, Moss
Lilleeng Helsepark

Studio S: Har doblet antall ansatte

Studio S Hårdesign AS har siden de flyttet inn i Lilleeng Helsepark opplevd en eneste flott opptur. Nye kunder har strømmet til i stort antall, og konsekvensen er nå at hårstudioet har doblet antall ansatte.

– Vi har ansatt to lærlinger og en ny frisør. Dermed er vi seks ansatte og det er dobbelt så mange som vi har vært, forteller Melissa Lerstein, som eier Studio S Hårdesign AS sammen med søsteren Linda Cecilie Karlsen.

Studio S Hårdesign har eksistert i 24 år, men de to søstrene har drevet salongen sammen siden 2005. Helt til for to og et halvt år siden var det M8-senteret i Midtveien 8 som var tilholdssted. Siden M8-senteret skulle stenges og rives til fordel for et boligprosjekt så måtte Studio S Hårdesign AS ut på flyttefot. 

Lykkelig flytting
Et par steinkast unna M8-senteret fant de sine nye lokaler i Lilleeng Helsepark. Melissa Lerstein forteller at flyttingen har resultert i en skikkelig opptur.

– Alle vi tre som har jobbet her noen år har våre faste kunder som har fulgt oss, og nå har det kommet til så mange nye kunder at vi ikke rekker alt. Derfor har vi ansatt ytterligere en frisør i tillegg til at vi har tatt inn to lærlinger. 

Nye kunder strømmer til
Lilleeng Helsepark er landets første shoppingsenter for helserelaterte tjenester, og det strømmer til et stadig større antall kunder fra hele Østlandet. Det nyter alle leietakerne på senteret godt av.

– Det blir stadig flere kunder i helseparken. Det ser vi på trafikken både utenfor senteret og i gangene. Dessuten har vi lokaler som er midt i blinken med den store parkeringsplassen rett på utsiden med store eksponeringsmuligheter på fasaden, inngang like ved den mest brukte inngangen til senteret og en populær kafe som nærmeste nabo.

– I tillegg nyter vi godt av alle som har flyttet opp i området. Det har blitt bygget et stort antall boliger, og de som bor der velger å kjøpe en del tjenester i nærmiljøet sitt. Og til glede for alle som driver næring i området så skal det jo bli enda flere boliger i årene som kommer.

Utvide salongen?
Med en stadig økende tilstrømning av kunder samt en dobling av antall ansatte så innrømmer Melissa Lerstein at salongens størrelse er et tema.

– Vi grubler litt på om lokalene er store nok, og har vært i dialog med senterets eiere om en utvidelse. Det er ledige lokaler vegg-i-vegg med oss, og vi vurderer å leie disse lokalene. 

Hva det blir til har vi ikke avgjort. Det som er klart er at vi må ta en endelig avgjørelse ganske så snart, for etter det vi har hørt er det flere aktuelle leietakere til lokalene. Dersom vi bestemmer oss for utvidelse så bør vi gjøre det vedtaket før det er for seint, sier den ene av de to eierne av Studio S Hårdesign AS.

Tore Kubberød (tekst)

Jørn Mortensen (foto)

Studio S: Har doblet antall ansatte

Siste

To Top