Spenst, Soma move, Moss
Helse & Velvære

Stadig flere nyheter hos Spenst

– Vi følger nøye med i markedet for å fange opp det som dukker opp av nyheter og trender. Målet er at vi har et par nye tilbud hvert år, smiler Thomas Solberg, daglig leder hos Spenst Moss. Høstsesongen er i gang på byens største treningssenter med over 80 saltimer pr uke deriblant et par helt nye tilbud.

Det syder av liv i Spenst Moss sine lokaler i «Seasbygget» på Kvaen om dagen. Etter en solfylt sommer med makelige dager på stranda og i sola er det mange som har store intensjoner med treningen denne høsten. Og Thomas Solberg og alle hans dyktige medarbeidere har et vell av treningstilbud som gjør at absolutt alle bør finne noe som passer. 

I tillegg til vekter og apparater for trening på egenhånd og squash har senteret hele 80 saltimer på timeplanen i løpet av en uke. Men Thomas Solberg understreker at dette slett ikke er all time high.

– Det er som det pleier på høsten, men vintersesongen er faktisk enda større. Da passerer vi 90 saltimer pr uke. Mens nesten alle skal trene på høsten så skal absolutt alle trene i ukene etter nyttår, smiler han. 

Populær Soma Move
På timeplanen finner de rundt 3000 medlemmene ved byens største treningssenter timer i de aller fleste treningsformer. Deriblant et par nye tilbud.

– Et av de nye tilbudene våre er Soma Move. Dette er en litt annerledes form for styrkeytrening med sterke forbindelser til yogakonseptet. Vi har registrert at dette har blitt veldig populært andre steder, og da må selvsagt også vi ta det inn i programmet vårt. Det har vært en riktig vurdering, for de tre timene vi har i uka med Soma Move er veldig godt besatt.

Body Attack
Det andre nye tilbudet Spenst Moss har til sine medlemmer er Body Attack. – Dette er et bra og effektivt alternativ til de andre kondisjonstreningene vi har. Årsaken til at vi har tatt det inn er at noen av instruktørene våre har utdannelse innen dette konseptet, og vi må jo utnytte de ressursene vi har i våre rekker. Har våre instruktører kunnskap om nye treningsformer er det jo ganske enkelt å teste det ut på våre medlemmer. 

Thomas Solberg forteller at timeplanen for øvrig inneholder alt de senteret tidligere har kunnet tilby.

– Det er ingen treningsformer som er borte, men fra sesong til sesong blir det noen justeringer i antall timer i forhold til de trendene vi opplever. Blant annet har vi i høst tatt inn litt ekstra yoga, siden dette fortsatt er svært så populært. Men timeplanen skal være så variert som mulig, slik at vi har noe for alle.

God plass til videre vekst
Solberg forteller at de er godt rustet til å konsolidere stillingen som byens største treningssenter.

– Da vi foretok den siste ombyggingen så bygde vi for fremtiden. Det vil si at vi fortsatt har veldig god plass for ytterligere vekst. Vi bygde nok saler og store nok saler til å kunne øke antall saltimer ytterligere dersom det trengs. Vi har saler hvor det er plass til over 60 deltakere pr time, og så mange saler at vi kan ha 200 personer i aktivitet samtidig. 

Tøff konkurranse
Selv om konkurransen blant distriktets treningssentra stadig spisses så forteller Thomas Solberg om et stabilt medlemstall.

– Men vi merker selvsagt konkurransen. Det gjør at vi hele tiden må skjerpe oss slik at alt vi leverer holder topp kvalitet. Alle synes jo at konkurranse er morsomt, men de treningssenterne som nå har utkrystallisert seg som de største er ganske så forskjellige i innhold og tilbud. Vår store styrke er saltimene. Der er vi best, smiler Solberg.

Tore Kubberød (tekst)

Jørn Mortensen (foto)

Stadig flere nyheter hos Spenst

Siste

To Top