City Syd Moss
City Syd

Har flyttet butikken ned en etasje

Etter halvannet år i Varnaveien 1 har Lexow Låsservice AS flyttet. Adressen er den samme, for firmaet har kun flyttet ned på gateplan og inn i de gamle lokalene til Fotolabben.

– Vi har vært veldig godt fornøyd med de lokalene vi har hatt fram til nå i Varnaveien 1, men da lokalene i første etasje ble ledige så kunne vi ikke la sjansen gå fra oss. Her får vi helt nye muligheter selv om butikken i prinsippet ikke er noe større enn den tidligere butikken. Men lokalene er mer praktiske og åpne og dermed blir det bedre plass, forteller Daniel Linna Mo. 

Stor trafikk
Butikksjefen forteller at de i de nye lokalene også får helt andre muligheter til å profilere seg.

– Nå ligger vi på gateplan i Varnaveien, som er en av distriktets mest trafikkerte gater. Her vil alle som passerer se oss. Det er dessuten lett å svinge innom oss og vi har et stort antall parkeringsplasser helt inntil butikken. Selv om veldig mye av virksomheten og salget vårt går via telefon eller besøk ute hos kunder så merker vi allerede at enda flere bare svipper innom. Mange kommer innom for å handle i butikken, mens andre har spørsmål om låser og sikkerhet og kanskje også en større jobb de gjerne vil vi skal ta.

– For oss som jobber her er det også mange fordeler med de nye lokalene. De er mer praktiske på alle måter, og vareleveransene er det også lettere å ta i mot.

Bronsenøkkel
I tillegg til store og synlige skilt som viser hvor Lexow Låsservice AS holder til så har Daniel Linna Mo også vært pådriveren for at det henger en bronsenøkkel over inngangsdøra.

– Denne bronsenøkkelen er viktig for oss og selve smykket for firmaet. Den forteller at vi er medlem i Norsk Låsesmedforening, hvor det er strenge krav til medlemmene i form av sikkerhet for kundene og at alle medlemmene er FG-godkjente. Det er dessverre en del useriøse pirater i også vår bransje, så vi oppfordrer alle om å benytte seg av en leverandør som er medlem i Norsk Låsesmedforening. Da er de sikret seriøsitet.

Kontorer i 2. etasje
Daniel Linna Mo forteller at huseieren var en viktig bidragsyter i flyttingen av butikken fra andre til første etasje.

– Han har virkelig gjort mye for å få til dette. Blant annet skal vi fortsatt ha kontorene våre oppe, og det er nå bygget en trapp som knytter lokalene våre sammen. 

Det var for halvannet år siden Lexow Låsservice flyttet til Varnaveien 1, etter at firmaet slå seg sammen med Lexow Lås & Prosjekt i Fredrikstad og dermed trengte større plass, mer praktiske lokaler og bedre parkeringsmuligheter. Lexow Låsservice AS har nå 10-11 ansatte som betjener alt fra store prosjekter for entreprenører til mindre private oppdrag. 

Store produsenter
Lexow Låsservice AS forhandler produktene fra en rekke store og anerkjente produsenter som Yale, TrioVing og Dorma-Kabra for å nevne noen. I tillegg til medlemsskapet i låsesmedforeningen så er Lexow Låsservice AS også autorisert TrioVing sikkerhetssenter.

– Vi har også blitt store på elektroniske løsninger. Det gjelder både låser og adgangskontrollsystemer. Vi leverer slike systemer til både store og små systemer og enkelte privatpersoner som ønsker litt høyere sikkerhet, sier Daniel Linna Mo.

Tilbyr «alt» av tjenester
På hjemmesiden skriver Lexow Låsservice AS at de tilbyr alle tjenester innen nøkkelkopiering, montering og installering av låser og beslag, montering av dører og vinduer, montering av porttelefoner og adgangskontroll samt skiltgravering. De fører også husnøkler, bilnøkler, adgangskontroll, porttelefon, alt innen lås og beslag, dørautomatikk, fysisk sikring, dører, vinduer, fallsikring, låssystemer, patenterte låssystemer, motorlåser, skilt, dørvridere og postkasser.

Tore Kubberød (tekst og foto)

Har flyttet butikken ned en etasje

Siste

To Top