Kitchen Rygge Storsenter, bryllup
Rygge Storsenter

Bryllupsfeber hos Kitch’n i september

I slutten av måneden arrangerer Kitch’n butikker over hele landet bryllupskvelder for alle par som har en av livets viktigste dager i vente. På Rygge Storsenter gleder Christin Witzøe seg til å veilede vordene brudepar. 

Den forholdsvis nye Kitch’n-butikken på Rygge Storsenter har ikke holdt noe lignende arrangement tidligere, men daglig leder Christin Witzøe har forberedt seg godt og gleder seg til bryllupskvelden.

– Vi skal vie de vordene brudeparene litt ekstra tid og oppmerksomhet. Vi skal hjelpe og inspirere de med å lage bryllupslister. Vi gir gode råd til hva man burde ha på en liste og hva som er populært for øyeblikket. I tillegg får alle parene som lager bryllupsliste denne kvelden en gave, samt at de automatisk er med på en konkurranse om å vinne flotte premier til en verdi av 10.000 kroner, forteller en forventningsfull daglig leder, Christin Witzøe.

– Hvordan fungerer en slik bryllupsliste da? 

– I bryllupslisten fyller parene inn alle sine ønsker og hvor mange de ønsker seg av hver ting enten på internett, i vår app eller i butikken. Denne listen ligger tilgjengelig for bryllupsgjestene på nett og i butikk slik at de kan se hva paret ønsker seg. Vi ansatte hjelper gjestene med å finne de riktige gavene. Listen blir oppdatert hver gang noe på den har blitt handlet, og på den måten gjør man handelen lettere for kundene, samtidig som man unngår at paret får flere like gaver, forklarer Witzøe.

Kitch’n har i flere år arrangert bryllupskvelder i flere av sine større butikker. De har dermed god erfaring og mye kunnskap, samtidig som de er oppdaterte på hvilke bryllupstrender som gjelder i dag. Nå satser de på å holde bryllupskvelder i alle sine butikker over hele landet. 

Witzøe tror behovet for en slik kveld øker i takt med utviklingen av samfunnet. 

– Veldig mange par som gifter seg i dag er godt etablerte, og eier det aller meste av det de trenger allerede, noe som rett og slett kan gjøre det vanskelig å ønske seg ting. Jeg tror det kan hjelpe mye å få litt inspirasjon og veiledning fra oss.

Foreløpig har det ikke vært den helt store interessen for bryllupskvelden på Rygge Storsenter, men den daglige lederen understreker at alle er hjertelige velkomne til butikken 25. september klokka 18.00. 

– Alle kan komme, enten man planlegger å gifte seg eller om man bare er litt nysgjerrig, det er bare å melde seg på, avslutter hun. 

Tekst og foto Eline Sunnvoll

Bryllupsfeber hos Kitch’n i september

Siste

To Top