Hvordan finne ny mat å prøve?

Det er ikke alltid like lett å vite hva det er man skal lage til middag hver eneste dag, men vi anbefaler deg å prøve minst en ny rett en gang i måneden. Hvis du er ekstra spenstig er det jo også ideelt å kunne lage en ny rett i uka. Men hvordan finner jeg disse rettene, lurer du kanskje på, vel i denne artikkelen skal vi gi deg noen tips.

Spør venner og kjente

Det som mange ikke tenker på er at venner og kjente har oppskrifter de mer enn gjerne vil dele med deg. Det å prøve nye ting kan jo også å være å prøve tradisjonelle retter servert på en annen måte. Når du drar på besøk til noen ser du jo også at mange ofte har forskjellig tilbehør til tacoen. Kanskje du kan lage en liten oppskriftsbytteklubb?

Følg med på trender

Det finnes ofte en grunn til at ulik mat trender, fordi flere får øynene opp for dem. Det er ikke alle trender som er like fristende (som for eksempel banan på pizza), men det gir deg muligheten til å se at det alltid finnes noe nytt å prøve.

Utforsk din lokale matbutikk

Det finnes ofte nye produkter hos din lokale matbutikk. Dette er produkter du burde prøve deg på. Kanskje det er en ny type sjokolade, en ny type pastasaus eller rett og slett en ny frukt? Hvorfor ikke ta deg tiden til å få en ordentlig ny impuls og smaksopplevelse. Du kommer ikke til å angre!

Få inspirasjon fra Internett

Det finnes utrolig mange gode matblogger der ute som vil gi deg innsikt i en rekke ulike typer retter og måter å tilberede mat på. Kanskje du kan finne en blogg du liker spesielt godt og følge denne litt nærmere? Eller kanskje du liker å se på Youtube?

Uansett, prøv noe nytt. Helst i dag!