Helse & Velvære

Feirer større lokaler med kundedag

Høyden Hudklinikk har hatt en fantastisk utvikling siden de flyttet inn i Lilleeng Helsepark. Etter å ha startet i det små med trange lokaler har Wenche Holløkken og Mona Strøm nå mer enn doblet plassen sin. Og søndag 21. oktober kan alle interesserte besøke stedet. Da arrangerer Høyden Hudklinikk sammen med flere andre på Velværesenteret åpen kundedag.

Mona Strøm forteller at utvidelsen av lokalene er noe de begynte å tenke på bare få måneder etter at de hadde flyttet inn.

– Kundetilstrømningen har vært flott fra dag en og den har bare økt hele tiden fra vi flyttet inn her for cirka to år siden. Derfor er vi glade for at vi nå har kunnet utvide antall behandlingsrom og at vi nå kan tilby kundene en liten loungeavdeling.

Mens Høyden Hudklinikk tidligere hadde rundt 40 kvadratmeter kan de to driverne og kundene nyte godt av over 90 kvadratmeter moderne og ikke minst koselige lokaler hvor kundene skal føle ro og avslapping mens de venter på behandling. 

Fra hele Østlandet
Strøm forteller at kundene kommer fra hele Østlandet. – Vi har kunder som kommer både fra Oslo og andre steder på Østlandet. Lilleeng Helsepark har blitt et populært mål for veldig mange, siden man kan få omtrent alt av helsetilbud innenfor de samme fire veggene. I tillegg blir det stadig flere boliger i området, og mange av disse bruker også tilbudene som er i helseparken. 

Skreddersydde behandlinger
Høyden Hudklinikk har et stort spenn av tilbud til sine kunder. De tilbyr hudpleie, fotpleie, vippeløft, permanent hårfjerning (epilering) og andre tjenester til gode priser. 

– Her får du skreddersydde ansiktsbehandlinger, råd og veiledning til hvordan behandle huden din uansett hudtype og hudtilstand! 

Vi har behandlinger for:

– Tørr hud
– Sensitiv hud
– Fuktfattig hud
– Problematisk hud ( acne, rosacea, pigmentering )

Målet med behandlingene er sunn og frisk hud!

– Alle behandlinger utføres av godkjent hudterapeut og kun profesjonelle produkter brukes. Vi har valgt produkter fra Dermalogica som har vært på markedet i 30 år. Dermalogica baserer seg på forskning og er utviklet av The Inernational Dermal Institute. Produktene er uten kunstig farge og duft og kan derfor brukes av alle, skriver Høyden Hudpleie på sin hjemmeside.

De to som driver Høyden Hudpleie er Mona Strøm og Wenche Holløkken. Strøm er utdannet både hud- og kroppspleier og helsesekretær, mens Holløkken har mellom 20 og 25 års erfaring som fotpleier. Før hun startet opp sammen med Mona Strøm i Lilleeng Helsepark drev hun fotpleie i Moss sentrum.

Fleksible åpningtider
De to eierne av salongen forteller at åpningstidene er fleksible. – Vi har i utgangspunktet faste åpningstider, men det er sjelden eller aldri noe problem dersom kundene trenger behandling utenfor disse tidene. Det er mange langveisfarende kunder eller kunder som pendler til og fra arbeid i Oslo. For disse er det ikke alltid lett å komme hit på dagtid, og det tar vi selvsagt hensyn til, sier de to eierne.

Kundedag
Kundedagen på Velværesenteret er søndag 21. oktober fra klokken 12.00 til 16.00. Da blir det forskjellige demonstrasjoner av kosmetisk akupunktur, epilasjon, threading ansikt og bryn, avspenningsmassasje, negldesign, thaimassasje og fotbehandling. De som besøker Velværesenteret denne dagen får dessuten både bobler i glasset, lett servering og tilbud på hud og fotprodukter.

Tore Kubberød (tekst)
Jørn Mortensen (foto)

Feirer større lokaler med kundedag

Siste

To Top