Glamroom
Helse & Velvære

Glamroom: Har utvidet med massasje

Glam Room i Lilleeng Helsepark har utvidet tilbudet til sine kunder. Siden midten av mars har Elena Valko vært på plass med Elinas Massasje & Velvære.

Glam Room har hatt stor suksess etter at de åpnet sin skjønnhetssalong hvor du kan få alt på ett sted. Med frisør, negldesing og fotpleie, hudpleie, vippe extension, micro blading, botox/filler, hårfjerning, spraytan og vi skreddersyr brudekjoler og herredresser, så er salongen det perfekte stedet foran de som ønsker seg en bli-ny-dag.

Nytt tilbud
Nå kan Glam Room også tilby massasje gjennom Elenas Massasje & Velvære. Det er russiske Elena Valko, som har bodd i Moss i fem år, som sørger for det.

– Jeg tok flere massasjekurs i Moskva før jeg kom til Norge. I tillegg tok jeg i fjor et kurs ved Axelsons Body Work School i Oslo. Dermed har jeg grunnlaget for å gi en velgjørende massasje for hele kroppen, forteller Elena Valko.

Fra sentrum til City Syd
Hun er veldig godt fornøyd med oppstarten som selvstendig massør. – Først startet jeg for en kort periode opp praksis i Kongens gate i Moss, men ganske snart kom muligheten til å flytte hit til Glam Room. Det er jeg veldig glad for. Glam Rooms kunder kjøper gjerne flere av salongens tjenester og massasje er veldig populært.

Elena Valko tilbyr en rekke forskjellige typer velværemassasje.

– Jeg utfører klassisk massasje, avspenningsmassasje, fotmassasje, honningmassasje og aromamassasje. Gjerne kombinerer jeg forskjellige teknikker og metoder ved å bruke alt jeg har lært og erfart. I tillegg er det viktig å lytte til kunden og dermed forstå den enkeltes behov.

Gjør seg kjent med kundene
Hun forteller at hun gjør seg godt kjent med hver enkelt kunde før en behandling starter. – Kundene må fylle ut et skjema hvor de forteller hva målet med behandlingen er. Jeg vil også vite om vedkommende har eventuelle helsemessige plager som er relevante i forhold til behandlingen. Hvis det er noen som har skader eller sykdommer, og er i tvil om de skal ha massasje, så ber jeg dem om å avklare det med legen først.

– Jeg utfører heller ikke massasje dersom kunden har høy feber, eksem, infeksjon, akutt betennelse ukjente hudforandringer eller alvorlig hjertesykdom. Mange som oppsøker meg sier de ønsker en massasje som er forebyggende eller avslappende. Da anbefaler jeg at de velger aromamassasje eller avspenningsmassasje. Plages man av muskelsmerter så kan det være fint med en kombinasjon av triggerpunktbehandling og generell klassisk massasje.

Mange kvinner føler seg også uvel fordi de sliter med cellulitter.

– Det kan jeg også hjelpe til med. Det finnes en anti-cellulitt massasje, og i tillegg anbefaler jeg honningmassasje, sier Elena Valko.

Hun tilbyr følgende massasjer:

• Klassisk massasje: Dyp og kraftfull massasje med ulike teknikker tilpasset kunden.

• Aromamassasje: Helkroppsmassasje med individuelt tilpassede eteriske oljer til den enkeltes behov.

• Avspenningsmassasje: Behandling med sakte bevegelser som virker avstressende og beroligende.

• Anti-cellulitt massasje: Etter en skrubb hvor døde hudceller fjernes påføres en oppstrammende, figurformende og fuktighetsgivende kroppsgele som brukes på problemområder. Etter innpakning får kunden en anti-cellulitt massasje.

• Honningmassasje: Anbefales for detox av både huden og kroppens indre. Utføres i ulike deler av kroppen, avhengig av målet. Kroppen smøres inn med rå økologisk honning, og via en rolig massasje «pumpes» urenhetene ut.

Tore Kubberød (tekst)

Jørn Mortensen (foto)

Glamroom: Har utvidet med massasje

Siste

To Top