Helse & Velvære

Elisabeth har alltid vært en banebryter

Da Elisabeth Svartås Hansen startet opp Elisabeth’s Permanent Make-Up Clinique for 18 år siden var hun den første i Østfold som startet opp med Long-Time-Liner permanent makeup. Nå er hun den første i Moss og i fylket som kan tilby Skin Lift 360. Hun forteller at kundene strømmer til klinikken hun har bygd opp i boligen sin i Løkkeveien 31 parallelt med Varnaveien.

Bortsett fra et par-tre måneder hvor hun forsøkte seg i Moss sentrum så har Elisabeth Svartås Hansen alltid drevet klinikken i City Syd. Hun startet opp i Sparebank1-bygget i Midtveien 1 for 18 år siden. Da banken selv trengte plassen så forsøkte hun seg et par måneder i Moss sentrum før hun innredet og etablerte klinikken hjemme i Løkkeveien 31. Her har hun nå pusset opp og utviklet en 50 kvadratmeter stor klinikk som er adskilt fra boligdelen av huset.

– Jeg tror kundene setter pris på at klinikken ligger litt utenfor de store handleområdene. Dermed blir det mer avslappende og ikke minst diskret å besøke meg. Etter en behandling kan man bli litt hoven på det behandlede området, og da er det greit for mange å slippe de store folkemassene, smiler Elisabeth Svartås Hansen.

Lite antall tjenester
Da hun startet opp Elisabeth’s Permanent Make-Up Clinique for 18 år siden  så var det nettopp permanent makeup hun satset på. Opp gjennom årene har konkurrentene i bransjen kommet og gått. At hun selv har overlevd og gjør det bra tror Elisabeth Svartås Hansen henger sammen med flere ting.

– Jeg har aldri satset på veldig mange tjenester, men valgt å bli dyktig og profesjonell på de områdene jeg tilbyr. Det vil si permanent makeup, tannbleking, medisinsk pigmentering og nå Skin Lift 360. Jeg har også vært opptatt av å videreutvikle og videreutdanne meg innen spesialfeltene. At jeg holder til i City Syd og har en litt tilbaketrukket beliggenhet tror jeg også mange setter pris på.

Kunder fra hele Norge
Hun har et stort antall faste kunder, og de kommer slett ikke fra bare Mosseregionen. – Jeg har faktisk kunder fra hele Norge, og sågar en gjeng fra Færøyene som kom fast til meg. Kundene mine er alle typer mennesker. Jeg har også flere kjendiser på kundelisten. De kommer til meg fordi de vet at jeg er svært opptatt av at kundene skal føle diskresjon og at de hos meg kan være anonyme og ikke i fare for å bli sett, og ikke minst på grunn av min lange erfaring og kompetanse

En pioner
Da Elisabeth Svartås Hansen startet med permanent makeup for 18 år siden var hun den første i Østfold som startet med dette. Nå er hun nok en gang pioner og banebryter. I januar  kunne hun nemlig tilby noe som heter Skin Lift 360.

– Behandlingen ble lansert i Norge i januar, og foreløpig er jeg den eneste i Moss og Østfold som kan tilby dette. Da jeg hørte om Skin Lift 260 ble jeg veldig nysgjerrig. Var dette virkelig så bra som informasjonen tilsa? Da man satte i gang det første norske kurset så var jeg en av de åtte deltakerne, og det viste seg at informasjonen ikke overdrev. Skin Lift 360 var utrolig effektivt.

Strammer løs hud
Og hva er så SKin Lift 360? – Enkelt forklart så strammes huden opp uten bruk av kirurgi, og dersom ikke huden er veldig løs så holder det med en behandling. Skin Lift 360 er en revolusjonerende rynkebehandling som krymper hud på under en time, og som har blitt Storbritannias mest populære skjønnhetsbehandling. Ved hjelp av plasmaenergi lages små traumer i huden med en mikrotynn plasma probe. Proben berører ikke huden, og det er kun snakk om behandling i ytterste hudlag (epidermis). Huden krymper og stimulerer til økt kollagenproduksjon.

– Også kundene som har gjennomgått behandlingen er overveldet over resultatet. Ingen trodde de skulle se resultater så fort. Som regel holder det med en behandling, men dersom man har veldig mye og  løs hud så kan behandlingen gjentas etter seks til tolv uker, forteller Elisabeth Svartås Hansen.

Tore Kubberød (tekst)

Jørn Mortensen(foto)

Elisabeth har alltid vært en banebryter

Siste

To Top