Dating Restaurant Ro Moss
Hjem & Fritid

Linn inviterer til datingmiddag på Ro

Linn Andersen er på jakt etter den store kjærligheten. Dermed har hun fått ideen om å arrangere en middag for både seg selv og likesinnede. Hun håper det er flere mossinger som drømmer om å finne den rette og som synes dette kan være en fin anledning til å treffe det som kanskje er den rette.

«It’s a date» har hun kalt arrangementet etter tilsvarende arrangementer andre steder deriblant Oslo.

Restaurant Ro Moss Vingparken

Linn Andersen arrangerer datingmiddag på Restaurant Ro. Foto: Jørn Mortensen

– Jeg har vært i kontakt med Restaurant Ro i Vingparken, og de ønsker oss hjertelig velkomne. Arrangementet er veldig enkelt. Vi samles til en god middag, hvor vi forhåpentligvis får pratet en del og blitt bedre kjent. Om det blir samling før eller etter middagen er opp til deltakerne. Det er meningen at vi skal være i glassrommet i tilknytning til restauranten, og det vil vi disponere så lenge vi ønsker, sier Linn Andersen.

35-45 år
Initiativtakeren håper de fyller dette rommet med mennesker som er på jakt etter den store kjærligheten.

– Målgruppen er single i alderen 35-45 år siden det er der jeg selv er. Jeg regner med at det er flere enn meg rundt i Moss og omegn som ennå ikke har funnet den rette å dele livet med. Det er plass til 14 personer i det rommet vi skal få disponere, og målet er jo at det skal bli syv av hvert kjønn. Skulle det vise seg at interessen er veldig stor så er det andre rom i Vingparken vi være i, men jeg vil ikke legge ambisjonene for høyt. Kanskje viser det seg at det ikke er noen interesse i det hele tatt.

Forpliktende påmelding
Alle deltakerne blir sittende rundt det samme bordet, slik at det skal bli lettere å finne de man har best tone og kontakt med.

– Kanskje blir det til at vi rullerer på sitteplassene underveis. Det har man gjort andre steder, men dette er noe jeg ikke har tatt stilling til. Men det blir ikke noe program utover middagen. Det viktigste er at single mennesker møter likesinnede. Linn Andersen forteller at deltakerne i utgangspunktet kun skal betale for det de drikker og spiser.

– Men det kan hende jeg krever inn en liten sum som inngangsbillett, for å gjøre påmeldingen mer forpliktende. Jeg skal imidlertid ikke tjene penger på dette, så de pengene som eventuelt kommer inn vil bli brukt på fellesskapet på et eller annet vis. Kanskje kjøper vi vinflasker som vi setter på bordet.

Ta kontakt
Hun har i samarbeid med Restaurant Ro satt onsdag 15. november som dato for datingmiddagen.

– Jeg er glad vi får det til så raskt, med tanke på at ukene går fort fram mot jul. I mellomtiden skal det jo også være en del julebord på Restaurant Ro, så det er bra at vi fikk dette til. Nå håper jeg at det kommer mange positive tilbakemeldinger. De  som er interessert kan kontakte meg på mail dinnerdatemoss@gmail.com.

Kan ikke gi opp
Så gjenstår det å se om Linn Andersen og andre mossinger finner kjærligheten på date-middagen.

– Nå har jeg lett i så mange år etter den rette, så jeg har egentlig hatt mest lyst til å gi opp. Men jeg må jo prøve. En kan jo ikke mure seg inne og ikke tro at det er mulig, smiler hun og innrømmer at hun er veldig nervøs.

– Tenk om det ikke er noen interesse for dette. Jeg håper det er flere som ser at terskelen for å delta ikke er høy.

Tore Kubberød (tekst)

Jørn Mortensen (foto)

Linn inviterer til datingmiddag på Ro

Siste

To Top