Canyon sykkel Moss, Pål Nilsen
Ny etablering

Canyon sykler sendes til hele Norge fra Vingparken

iSport Media AS som representerer den tyske sykkelprodusenten Canyon Bicycles GmbH selger sine sykler i Norge fra VingParken. Et nettbasert selskap som i fem år har holdt til på Kambo. Nå har de vokst så mye at firmaet trengte nye lokaler. Derfor har Pål Nilsen & Co flyttet til Vingparken. Her gjøres det også en satsing på service- og verkstedtjenester.

iSport Media as har gjennomført flyttingen fra Kambo til sine nye lokaler i Vingparken. Her har de tatt i bruk 220 kvadratmeter. De har fått plass til både showroom, verksted og kontorer. 

Pål Nilsen, som har vært med siden starten for fem år siden, forteller at det er flere grunner til flyttingen.

Pål Nilsen, Canyon,Moss

Pål Nilsen og iSport Media og Canyon sykler etablerer seg i City Syd området, VingParken

– Den viktigste årsaken er plassbehov. Vi har vokst på alle måter fra starten for fem år siden. Antall ansatte har gått fra to til fire, og snart blir vi fem personer. Vi foretar også en satsing på service- og verkstedtjenester. Det kan vi gjøre i Vingparken hvor kundegrunnlaget er nye større.

Det er mange som tilbyr service på sykler i Mosseregionen.

– Men ofte er det kun enkle mekaniske ting som kan utføres. Sykler har blitt teknologi med behov for litt mer kompetanse enn før. Både på racersykler og ikke minst elsyklene. De trenger også ettersyn, vedlikehold og reparasjoner med jevne mellomrom. Selv om vi kun selger sykler fra Canyon så vil vi tilby vedlikehold og reparasjoner på alle sykler.

Canyon Norge Moss, sykkelverksted

Michal Sankowski har full kontroll på sykkelverkstedet

Sykkel har blitt stadig mer populært i Norge de siste årene, og iSport Media merker helt klart sykkelfeberen. Firmaet selger i løpet av et år drøyt 2000 sykler til kunder over hele Norge. Og da snakker vi ikke om billigsykler, men kvalitetssykler som har en relativt høy pris.

– Men vi har sykler til absolutt alle, fra pendlere til togstasjonen, de som vil sykle søndagsturer, trimmere og de som satser på sykkel. Vi har sykler fra cirka 6000 kroner og oppover. Men selv om prisene kan synes høye så er de 30-40 prosent lavere enn sammenliknbare sykler fra andre produsenter. Årsaken til at vi kan operere med såpass lave priser er at vi har kuttet ut to fordyrende mellomledd. Syklene som selges i Norge går rett fra fabrikken til de norske kundene. Det er dermed ingen importører eller forhandlere som skal tjene penger, forklarer Pål Nilsen som har drevet med sykkel i nesten 30 år. 

Canyon Morgen, Moss, Support

Tobias Nilsen og Christoffer Sundqvist har full kontroll på Canyon nettbutikk og support

Den tyske sykkelprodusenten er fortsatt en relativt fersk aktør på markedet, men har på kort tid blitt svært så anerkjente. Nå brukes syklene deres også av en rekke toppsyklister, og Canyon har kontorer i et 20-talls land.

– Suksessfaktoren er kvalitet i alle ledd. Det er det kundene våre ønsker, sier Pål Nilsen som nå er godt rustet for en hektisk vintersesong. Sykkel har nemlig blitt helårsaktivitet også i vinterlandet Norge.

Her finner du iSport Media AS som representerer Canyon Bicycles GmbH

 

 

Tore Kubberød (tekst)
Jørn Mortensen (foto)

Canyon sykler sendes til hele Norge fra Vingparken

Siste

To Top