Varmefag Moss
Hjem & Fritid

Varmefag: Gjør utekjøkkenet perfekt

Store avanserte bålpanner som også kan brukes som griller, kombinerte utepeiser og griller, eller steinovner for baking av brød og pizza. Hos Varmefag er mulighetene mange for de som er litt mer enn gjennomsnittet opptatt av matlaging utendørs og som vil ha et best mulig utstyrt utekjøkken.

En utepeis blir fort et hyggelig samlingspunkt i hagen. Enten du inviterer venner og familie på en sommerfest eller opp på fjellet i vinterhalvåret, vil en utepeis skape en koselig atmosfære utendørs. Velger du en modell med grillrist kan du lage mat på den først og nyte peiskosen etterpå. En bålpanne gjør at du kan forlenge dagene utendørs året rundt. På denne siden ser du Varmefag sitt utvalg bålpanner.

Salget har startet
Et av stedene i Moss hvor man kan komplettere utekjøkkenet er hos Varmefag Moss. Selv om det fortsatt er ovner og peiser for innendørsbruk det selges mest av så merker butikken at folk i Mosseregionen har begynt å forberede sommersesongen.

– Vi har begynt å få inn bålpanner, griller og ovner til utekjøkkenet og de første har for lengst vært innom og kjøpt det de trenger. Men om ikke lenge så vil utstillingen av produkter i butikken vår bli kraftig oppgradert, sier Espen Eliassen, daglig leder hos Varmefag i Moss.

Landets største
Varmefag Moss – Moss Peis & Vedovn AS, som butikken i Carlbergveien 6A egentlig heter, er en del av landets største peiskjede. Her får du de mest anerkjente merkene som Contura, Rais, Brunner, Norsk Kleber og TermaTech. Prisene spenner fra rimelige til de langt høyere prisene for eksklusive løsninger.

Sånn er det også for utendørsproduktene. I inngangspartiet til butikken står et beist av en bålpanne som også kan brukes som grill. Rais Cirkel, som produktet heter, har en pris på drøye 15000 kroner.

– Men vi har langt rimeligere varianter til utendørskosen. Bestselgeren vår er utepeisen Rundholmen som har en rimelig pris. Det samme har modellen Hafjell. Begge disse modellene er utepeiser med muligheter for grill. Hafjell kommer i år også i to størrelser og en rustet modell som faktisk heter Jeløya.

Komplette utekjøkken
Espen Eliassen forteller at de også selger en del pizzaovner og bakerovner selv om dette er dyrere produkter.  – Vi selger pizzaovner som går både på gass og ved/kull. Det å kunne bake et brød eller en pizza i en steinovn gir både god smak og gode produkter. Vi har også komplette utekjøkken på hjul  til 30.000 kroner. Da får man både smoker, pizzaovn, vanlig grill og wokpanne, sier den daglige lederen for Varmefag Moss.

De som vil se på hva Varmefag har av produkter til utekjøkkenet kan gå inn på varmefag.no.

Fakta om Varmefag
Varmefag har 54 butikker fra nord til sør og er Norges største fagkjede for peiser og ovner. Vi fører de mest anerkjente merkene i markedet og det er hos oss du får det du egentlig ønsker deg.

Varmefag fører de mest anerkjente merkene på markedet; Contura, Rais, Brunner, M-design, Wanders, Norsk Kleber, TermaTech, Hwam ogWiking. Prisene spenner fra de mest prisgunstige peisovnene til de mest eksklusive løsningene. Hvor mye du ønsker å legge i peiskjøpet er helt opp til deg.

Varmefag er medlem av Norsk Varme – bransjeforeningen for miljøvennlige ildsteder og skorsteiner.

Tore Kubberød (tekst)

Jørn Mortensen (foto)

Varmefag: Gjør utekjøkkenet perfekt

Siste

To Top