Bajazzo Moss Frokost
Mat & Drikke

Bajazzo: Vil gi folk en god start på dagen

Tommy Hyggen på Bajazzo vil at folk i området skal få en god start på dagen. Derfor tilbyr han nå frokost fra klokken 07.00. Fra nyttår blir frokosttilbudet fra klokken 08.00, men da utvider han også menyen med egg, bacon og stekte poteter.

Bajazzo startet med frokosttilbudet i midten av november.  – Målet med dette er å gi folk en god start på dagen. At folk skal kunne samles rundt en frokost her før butikker åpner, at man skal kunne spise frokost før en drar på jobb, eller rett og slett ta med seg frokosten i bilen til kontoret. Det er også mulig å hente med seg en kaffekopp til kjøreturen, forteller han.

– Jeg tenkte også at dette kan være et godt tilbud til de som har ærender tidlig på morgenen. Som alle de som har levert bilen til service til et av de mange bilverkstedene som er i området. Da blir det gjerne litt ventetid, som kan slås i hjel med en frokost og kaffe, forteller han.

For tidlig?
Innehaveren av Bajazzo innrømmer at han hadde trodd at responsen skulle vært bedre. For det har ikke akkurat vært stor rift om frokosten.

– Jeg tror veldig mange ikke har fått med seg tilbudet, selv om det er annonsert i tillegg til at det står stort skilt ute i veien. De få som kommer innom såpass tidlig sier de er overrasket over at vi tilbyr frokost. Vi får også positive tilbakemeldinger fra de som stopper opp og koser seg med en frokost. Men det er ikke første gang jeg erfarer at det tar tid å få ut et budskap. Vi må derfor være tålmodige.

– At responsen ikke har vært bedre kan også ha sammenheng med at klokken 07.00 er i tidligste laget. Det er jo mange som ikke orker mat så tidlig på dagen. Vi kommer imidlertid til å kjøre tilbudet ut året, men utsette åpningstiden til klokken åtte fra 1. januar.

Enkelt og smakfullt
Hva er det Tommy Hyggen & Co tilbyr til frokost? – Vi har ferske baguetter, crossainter med ost og skinke og scones. Fra nyttår kommer vi til å utvide menyen med egg og bacon med stekte poteter som tilbehør. Dermed kan de som ønsker det få en kraftigere frokost. Det kan også tenkes at vi komponerer en ferdig frokosttallerken med standardproduktene du finner på et kontinentalt frokostbord. Det vil si to rundstykker, ost, skinke og syltetøy.

Kan bestille
Hyggen mener at målgruppen fortsatt er stor selv om åpningstiden for frokosttilbudet forskyves fram til klokken 08.00.

– Det er mange som ikke begynner på jobb før klokken ni, og det er fortsatt en stund til butikkene åpner. De som har dårlig tid på morgenen har muligheten til å bestille frokosten for å ta den med seg. Det er folk på plass fra klokken halv åtte, og dersom man ringer så står frokosten klar til å tas med. Det er selvsagt også mulig å ringe inn bestilling dagen i forveien, sier han.

Tore Kubberød (tekst)
Jørn Mortensen (foto)

Bajazzo: Vil gi folk en god start på dagen

Siste

To Top