Bajazzo Moss City Syd
Mat & Drikke

Bajazzo; I full gang som lokal bistro

Bajazzo Moss: Etter 28 år som gatekjøkken er Bajazzo i Kvaenkrysset i full sving som en lokal bistro. – Stadig flere oppdager at vi nå har en annen meny, og at de kan kose seg med god mat, øl og vin i rolige og hyggelige restaurantomgivelser, sier Tommy Hyggen som har drevet stedet siden årtusenskiftet.

I midten av august var alt på plass for «nye» Bajazzo, og sakte men sikkert har kundene oppdaget endringene.

– Men selv om vi pøser på med bilder og informasjon gjennom blant annet facebook-siden vår så tar ting tid.

Mange har lest om at vi har endret konsept, men det er ikke alle som har forstått hva vi har gjort. Mange blir derfor positivt overrasket når de kommer innom. Tilbakemeldingene er veldig gode, smiler Tommy Hyggen.

Bajazzo et lokalt møtested
Målet hans er at Bajazzo nå skal bli det lokale samlingspunktet for befolkningen i Øreåsen og på Ekholt, som Hos Naboen er på Refsnes og Losen er i Larkollen.

– Her skal lokale familier, naboer eller vennegjenger kunne komme og spise god mat, ha en trivelig prat og kose seg med godt drikke til i rolige omgivelser.

Kommer man alene så skal sjansen for å treffe kjentfolk være stor. Folk skal kose seg her, og det skal ikke være høy musikk som overdøver praten.

Storfornøyde kunder
Han forteller at det både på ettermiddager og kvelder kommer folk innom som tar et glass vin eller øl til maten eller stopper opp på vei til byen.

– De som har «oppdaget» at vi er Bajazzo Pizza og Burgerhus  er storfornøyde og kommer tilbake. Men det er nok vanskeligere for oss som har eksistert i 28 år som gatekjøkken enn et nyetablert sted. Uansett hvor mye vi forteller om endringen så tror veldig mange at vi fortsatt kun driver med gatekjøkkenmat og pizza.

Men jeg er trygg på at folk sakte men sikkert vil oppdage hvilke endringer vi har gjort, for denne delen av Moss og Rygge trenger et samlingssted.

Bajazzo utvider menyen gradvis
I tillegg til nye flotte farger og nye møbler som Belinda står bak,  har Tommy Hyggen & Co også endret en del på menyen i tillegg til at stedet har fått skjenkebevilling for øl og vin. Åpningstidene vil også bli utvidet i helgene til klokken i 24.00 eller 01.00.

– Det kommer gradvis flere endringer på menyen. Blant annet vil vi i tiden framover blant annet sette spareribs og club sandwich på menyen. Nå har vi også fått en espressomaskin slik at vi også kan tilby skikkelig restaurantkaffe. En av de ansatte vil bli utdannet til barista, slik at vi får en omfattende kaffemeny for de som vil kose seg her eller ta med seg kaffe.

Gjennomtenkt
Det var Hans Deunk som i 1989 startet opp Bajazzo. I 2000 tok Tommy Hyggen over driften av stedet som kanskje aller mest har blitt kjent for sine pizzaer. Nå mente Hyggen at tiden var inne for endringer.

– Jeg har tenkt på dette et par års tid, og gjort noen undersøkelser i forhold til behovet. Maten skal fortsatt være god, og det skal fortsatt være rask servering. Her skal man ikke behøve å vente lenge på maten.

Den rikholdige pizzamenyen har fortsatt en sentral plass på menyen, og det er som tidligere også mulig å bestille pizza både for henting og hjemkjøring.

Tore Kubberød (tekst)

Jørn Mortensen (foto)

Bajazzo; I full gang som lokal bistro

Siste

To Top